Tyckte det var kul att se hur många bilder det finns på Cero med bollar.

 


(Nej, ingen riktig boll men en snöboll ^^)

 


 


 
 
Han älskar verkligen alltfrån bollar till pinnar till petflaskor XD 
Det finns flera bilder när han har pinnar o bollar, men då skulle det bli ett för långt inlägg :P
 
 
Hejhej!

Igår kollade jag och mina tjejer på två stycken jättebra filmer. Först såg vi "The other woman" vilken var väldigt rolig, hände kul saker igenom hela filmen. Den får 4/5 av mig då den var lite för klyschig ibland :-)
Sedan när Kajza hade åkt såg vi "Hachi: a dogs tale" och den var jättefin! jag kan säga dig att inte ett enda öga var torrt under hela filmen. Det är verkligen en fin historia och den är så fint gjord också. Den är baserad på en verklig histori om en hund från Japan, och det finns en staty utav Hachi utanför en tågstation! Denna filmen får helt klart 5/5!! :-D
Idag ska jag fika med mina föräldrar, jag har tagit med mig en vanilj och blåbärs-fläta. Tycker typ inte om vanligt vinebröd och sånt med mandelmassa, pistash, marsan osv. Utan jag älskar de friska smakerna. Jag tycker till exempel om citronmousse mer än choklad mousse :-) Sån e ja! Jag är fortfarande förkyld och har liksom inte blivit så mkt bättre, men samtidigt så är den inte så farlig heller, har bara lite hosta ibland och kan bli täppt i näsan men det är typ allt. Annars är jag i princip frisk.Jag ska även kolla vilken tid skolan börjar imorgon :-) för jag ska nämligen fortsätta plugga på högskolan nu igen! Jag ska dels plugga och dels vikariera på olika skolor! Så förhoppningsvis tar jag examen i juni! :-DHa en bra innan-måndag-söndag idag! Kraaaam ♡♥Knoo
 
Detta glädjer mig! Att som vikarie kunna säga åt eleverna att lägga mobilerna i denna gröna låda gör mitt jobb enklare, och jag tycker det borde vara så på alla skolor ! För när man har lektion har man lektion, då behöver man inte sin mobil till att snapchata, facebooka, skriva hashtags och spela spel. Är man i skolan så är man i skolan, mobilen kan användas mellan lektionerna och efter skolan. Inte på lektionerna!
Med undantag kan vara om man ska göra sökningar på internet, eller om du sitter på föreläsning till exempel. Vissa lyssnar bättre när de kollar på annat samtidigt, sån är jag. Men på högstadiet har man sällan föreläsningar och då tycker jag att det är bra att alla kan lämna sin mobil i denna kartong!