Hej!

Jag har haft lite fullt upp och inte orkat skriva så mkt, jag var bland annat till Jenny i fredags och hon överraskade mig med en present! 

Detta fick jag av henne:
 
 

Sen hade jag världens värsta migrän i helgen... jag skojar inte. Har aldrig haft sån jobbig migrän förut.
Den gick över igår dock, min kropp är fortfrande lite slö, men börjar bli bättre =)

Skriver mer sen =)

 
 
 
Hejsan!

Idag har jag gjort lite olika saker. Först började min dag med Cero ute på mamma och pappas gård, sen tog jag ett bad =) för det har jag längtat efter länge så det var skönt.
Sen åkte jag ner till Kupolen och gick där en stund med Johanna, stackarn hade ont i tanden så vi åkte hem till henne efter ca en timme :P Men jag hann iaf köpa min sista julklapp! I år får bara mamma, pappa och Patrick julklappar från mig, eftersom jag inte har så mycket pengar.
Sen var vi hos Johanna och kollade på Julkalendern och Mysteriet på greveholm, jag fick även mat där och klappa på den söta Nero som nu har blivit så stor! Detta var i augusti och nu är han typ dubbelt så stor :D
 
 
Nu är jag iaf hemma i skräddarbacken och ska snart lägga mig och se på något innan jag ska sova.
Det är 10 minusgraer ute! Nu är vintern här iaf :)!

Godnatt <33
 

 

Idag är det två år sedan Lady gick bort från oss. Jag saknar henne fortfarande i stunder, det är tur man har bilder och filmer att titta på för att minnas henne =)
Hon blev ändå 11 och ett halvt år, så det var dags för henne att gå då för två år sedan då hon hade både en tumör och verkade höra sämre. Hon var en väldigt fin hund, fisförnämnd och lite feg men väldigt kärleksfull. Till exempel så var hon väldigt försiktig runt små barn och gamla människor och hon var alltid glad när hon fick träffa både hundar och människor.

<3<3<3 Du var min lillasyster och vän i hela 11 ½ år, klart att jag saknar dig än :) Jag hoppas att du väntar på mig uppe i himlen, om det är något likt nangiala i bröderna lejonhjärta så kommer inte du behöva vänta så länge, även om det tar 70 år :) Jag älskar dig Lady, du finns i botten av mitt hjärta och jag bär med dig vart jag än går. Puss på nosen! 

(taget någon gång 2004-2005)

RIP Lady Sally Rickles <3