Igår slutade vårt trådlösa internet att fungera, så jag har hållit på hela förmiddagen att försöka fixa med våran router och jag orkar snart inte längre, för det verkar vara fel på "boxen" eller vad man nu ska kalla den, blö. Så jäkla typiskt att det ska hända idag för jag behöver plugga och jag kan inte använda slut på mitt mobila nätverk redan, för månaden är inte slut än...BAJS!

Så nu försöker jag att använda internet så lite som möjligt, förutom at jag nu sitter och bloggar i datorn och använder min mobil som hotspot, men iaf...

  • DET läste sig med Arbetsförmedlingen! Jag ska börja på Lernia och de ska hjälpa mig med mina sudier, samt som jag kommer få lära mig nya saker :D så det känns bra! 
  • Jag och mina föräldrar ska åka på semester i en vecka någonstans i sverige, om jag kan ta semester från Lernia d.v.s. HOPPAS!!
  • På torsdag ska jag träffa JOHANNA i deras nya hus, de har flyttat och skaffat hund och allt!
Så ja, det är alltid något positivt i mitt liv, jag försöker alltid tänka så och hittar alltid något :D

Nu ska jag käka mina Ramen nudlar och skriva lite :) C YOU


Hej =) Här kommer några bilder från Orsa Björnpark som vi tog med mammas systemkamera :DIsbjörnshuset och stora jag :P
 


En trött isbjörn :P

 
Isbjörnen som ligger i snön i värmen =)

 
En ganska stor Brunbjörn :)Björnungarna och deras söta mamma =)
 
 
Snöleopard som gosar med en liten trästuga :)

 
En väldigt fin varg =)!

Det var några av de bilderna som mamma har skickat till mig :D
Jag tycker det är så himla fina djur, men blir väldigt faschinerad över dom!

:D
 
 
 


Hej!

Idag har jag och min fina karl varit tillsammans i hela 4 år och förlovade i 2 år :D Jag älskar honom mer och mer för varje dag som går och kan inte tänka mig att vara utan honom. Han är inte bara min pojkvän, han är min bästa vän, min teampartner, min pojke och framför allt min älskare <3<3<3

Vi har sorgligt nog inte bestämt vad vi ska göra för något idag, vädret är dåligt och vi behöver spara pengar så vi får se vad som hittas på. Hehe, ingen av oss vet riktigt så jag blir jätteglad av förslag :D!!

Patrick Wimmer <3 Caroline Calleberg
13/6 2010