Tja, idag har jag försökt skriva ut några texter, det bara krånglade och krånglade. Och sen fick till och med min handledare skriva ut det på deras skrivare. Ujujujuj

Sen satt jag och läste lite men jag var så hungrig och trött så jag orkade knappt.
Typ så kände jag mig efter en stund, trots kaffe och musik i öronen...

Men jag har fixat med jobb nu på eftermiddagen och haft samtal med min handledare och pratade en massa om mig osv. Jag öppnade mig ganska rejält dessutom. Men hon är en så bra och pålitlig som person och jag känner att jag kan anförtro mig till henne.

Jag ska nu jobba på montessoriskolan imorgon eftermiddag och hela fredagen och hela nästa vecka på heltid. Så det känns väldigt bra :-)

Jag kommer dessutom någon vart med mina studier och spontanbesök - det är också skönt förutom att jag blir så trött och sliten när jag har så mycket för mig.
Jag ligger i soffan nu iaf med värsta nackvärk, det känns i huvudet också... inte så roligt när man blir dämpad på grund av det.

Hoppas det flyter på för er andra med :-) Kram / CC


Igår var jag på Dollarstore och Ikea och köpte lite saker som behövdes hemma. Sen fikade jag med mina fina föräldrar på Ikea också :-) Cheesecaken var jättegod!

Detta inhandlade jag:

En papperskorg
En dörrmatta
Halogenlampa
Tejp
Disktrasor
Diskborste
Hårspray

osv. sen så köpte jag faktiskt den här;Tycker den är sjukt söt!
Perfekt för att fylla på också.
Honeybear :-) känns ju lite amerikanskt vilket är lite roligt.

Jag kollade även på badrumsskåp, ska nog köpa ett snart så vi får lite ordning och reda i badrummet!

Hej svejs //CC
Igår bestämde jag och Jenny att vi skulle göra hamburgare. Men då fick vi veta att det skulle bli kultgalan, vilket är en gala där studenterna som gjort tv eller filmer som deras slutprojekt kan vinna olika priser (lite som guldbagge galan fast det är film i Dalarna som bestämmer vilka som vinner titlar)
Så vi kom hem klockan tio efter att ha sett många bra kortfilmer, började med maten då och åt vid 22:30 :-P Hahaha

DET KAN MAN KALLA SEN MIDDAG!

Jag har nog aldrig ätit så sen middag förut XD!

Men gott var det iallafall :-)

Kram / CC