Hej!

Jag kom ju hem för en vecka sen, men jag har varit lite MIA denna veckan och mest stressat över en arbetsintervju som ändå bara tog 5 minuter...

Iaf, om småland:

Jag åkte dit på skärtorsdagen med tåg. Där gick bland annat tre fullgubbar på och störde lite, men som tur var gick de av på nästa station.
Jag höll på att hoppa av i Motala i panik eftersom jag trodde tåget var framme i mjölby.

Jag bodde hos min kära lilla kusin och hennes kille. Vi såg mest på Andra Avenyn, umgicks, solade, käkade påskmat och letade efter Catricias mobil.

Anledningen till varför vi gjorde det var att hon råkade lägga den på taket på bilen och åkte iväg. Så nu är den borta. Hahhaa! synd bara att hon hade både bankkort och körkort i mobilväskan...

Vi träffade även mina föräldrar samt, morbror och Cicki och sandra och hennes barn i Aneby och åt god mat :)

Hade väldigt trevligt, synd bara att de blev så kort vistelse.

Jag skriver mera om veckan som var och den super-korta arbetsintervjun jag var på så snart som möjligt - jag ska jobba på högstadiet imorgon hela dagen :D jippie (hoppar sarkastiskt upp och ner av lycka)

Hoppas ni mår bra där ute. Glad Påsk i efterskott <33

Jag tycker så sjukt mycket om lilla Cero, även om han till stor del bara är busig och galen, så är han ändå världens gosigaste vovve.

Jag och Cero låg på golvet igår och myste; I LÖÖVE IT!
 
 
 
 
 
Tjojopp :-)
Idag är jag ännu mer seg och förkylningen hänger kvar. Fick ont i min visdomstand i fredags kväll och det gör fortfarande ont, jag måste käka Ipren för att kunna äta normalt.


 
Till saken; Jag hade en jättetrevlig kväll igår med tjejerna och Camilla. Vi spelade spelet "tjejmiddag" och pratade om allt möjligt. Fast mest tjejsnack och sånt.
 
Dessa två tvillingcider drack jag + ett halvt glas vin. Dry lime var helt okej, och den starka jordgubbscidern har jag provat förut.Jag lockade mitt hår igår och blev väldigt nöjd med det.
 
Jag tycker så mycket om mina tjejer! Ni är bäst! <33