Min älskade bodylotion är slut :( jag köpte den tillsammans med en parfym på Rusta och den luktar jättefräscht och gott! Jag gillar inte såna där tunga dofter, tycker inte man kan andas då utan jag vill ha något frisk lukt som man inte tröttnar på.

Så o jag får tid över imorgon ska jag gå in på Rusta och kolla efter den :-)

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och är väldigt exalterad för jag ska vikariera hela dagen nästa fredag! :-D hela åtta timmar ska jag jobba!
Så nästa vecka blir väldigt fullspäckad, men jag känner att det kommer gå bra ändå :-)

Nu är jag väldigt trött och orkar inte skriva mer. Puss och kram så hörs vi mer imorgon. ♡♥

CarroCalle


Hejsan!

Jag har fixat en massa nu i veckan, så nästa vecka kommer bli ganska hektisk och full av saker jag ska göra. Samt att jag måste planera in en träff till. Så nu har jag äntligen kunnat andas ut lite och sätta mig ner och planera nästa vecka och ska även planera mer i detalj imorgon.

Jag reagerade på mina moblbilder och märkte att jag inte ler med tänderna på många bilder, så därför tog jag denna :D mina tänder har förändrats en del sen jag tog bort tandställningen och mina tänder får mig och se lite äldre ut också, det kanske är en possitiv grej :)

  16 år på bilden =)
 
 
Idag har vi tvättat lite och jag tvättade våra filtar som är jättemjuka och luktar gott nu! myysigt!

Imorgon åker jag till mamma och pappa och är kvar i Borlänge tills Måndag kväll. Tar med mig datorn också så jag kan blogga lite, har ett inlägg jag har planerat skriva, började till och med på det i mobilen men det lyckades försvinna :/ och de var nästan klart, men men. skriver nog det igen imorgon eller nått.

Nu ska jag se på House m.d - GODNATT <33
 
Såhär ser den ut!
 


Nu har även mamma numret till fotografen, så vi kan fråga honom om vi kan få den riktiga bilden som han tog, får se hur vi gör.
Jag ska till Borlänge på fredag så då får vi se om jag kan ta en ännu bättre bild med min kamera :P lite tjatigt men ändå

För övrigt så har jag fått två intressemail av två olika rektorer, varav en frågade om jag vill vara vikarie för textilslöjdsläraren tisdag och onsdag nästa vecka, låter grymt spännande så jag ska rnga henne efter lunch och fråga lite.
Den andra rektorn vill träffa mig imorgon eller på fredag :D
Känns som det äntligen händer något.

Dessutom tänker jag åka till Kupolen idag och lämna in en jobbansökan för hand till Åhléns :D har även skickat in ansökan via deras hemsida, men det skadar inte om de får se mig irl!
Hehhe, nu ska jag skynda mig till kopparstaden, ses sen

HA DET GOOD! puss