Jag har varit på biblioteket idag, men jag har ont på flera ställen. Vet inte riktigt varför heller. Men bara för att så ska jag beklaga vad som gör ont idag :P

1, Min visdomstand som klämmer på mitt tandkött (dock är det lite bättre nu, men förut kändes det som fan!)
2, Jag har en finne (böld) i hårbotten?! WTF och nej, I don't even know.. Men den gör ont när jag kommer åt den varje gång jag petar i håret...
3, MIn häl gör ont (nej jag har inte stampat, hoppat eller slagit i den...) har ingen aning om varför den gör ont!
4, Min högra sida vid höften och ryggen gör ont, hoppas det är en muskel och inte njuren eller något liknande.
5, Det gör ont i magen också...kopplat till ryggen/höften?
6, Nacken, ja den har jag väl ont i jämt typ :P
7, Min käke gör ont eftersom jag har haft så ont i visdomstanen och ansträngt den andra sidan.
8, Min rumpa... vet inte alls varför. Kanske också har med ryggen/höften (njuren/muskeln) å göra.. blä
9, Jag slog nyss i mitt knä i hörnet på min skrivbordslåda... 
10, Det gör ont i höften och ryggen! (jaha, det hade jag redan skrivit) men det är det som gör ondast och jag börjar bli nojjig. Patrick får massera mig ikväll!

Jag kollade på Clara Henrys video om "I röva idag" grejer. Och jag tänkte börja med det också, skriva ner något som är sjukt störande varje dag, sedan redovisa det i slutet av veckan :P hehe.

Kanske ska kalla det klagomuren istället?! låter det som enbra idé?

Nu måste jag lägga mig i sängen lite, hoppas ni mår bra i alla fall!

Kramizzar Knoo 
i röva idag, klag,
 
I fredags var jag hos Josefin och Kiara och myste med kladdkaka, godis och chips :D Vi kollade på "The great Gatsby" och jag tyckte den var jättefint gjord. Det var en bra berättelse också, men jag tycker att filmen hade kunnat vara en snäppet bättre berättelse :P Bra historia men jag önskade att den inte slutat som den gjorde.

Igår hade jag och josefin en spa-dag med bad, ansiktsmask och hårinpackning. Efter det gjorde vi oss klara och lagade mat i ugnen samtidigt. Vi bestämde oss båda för att ha svartvita kläder =) (på festen sen, hade de flesta svarta kläder också). Jag och Jossan höll på att fixa håret när Catricia kom förbi, jag hade problem med mitt hår för det ville bara vara i ansiktet, så det blev till slut ett hårspänne på vänster sida.

Sen gick vi på festen och vi hade verkligen en jättebra kväll. Vi drack, körde spel och dansade och sjöng :D
Här kommer bilderna:

 


 
 
 
 


 
Kvällen slutade med at någon blev lite föör full så jag fick följa henne hem, så det blev inge krog för min del vilket egentligen inte gjorde mig något :) jag hade en bra kväll ändå. Vad gör man inte för sina nära o kära :D?

Kramar från KNOO
 
 


Hello ;)

Idag har jag fixat ett viktigt ärende, vilket gjorde mig glad när jag fick beviljat bistånd för denna månaden :D sen kommer vi kunna klara oss på egna pengar
Patrick kommer få sin första lön i oktober och vi ska få en inneboende nu som kan betala sin del av hyran först i oktober. Jag har även jobbat så jag kommer också ha några egna pengar.

Imorgon ska jag och Jossan ha filmkväll och mysa, sen på lördagen ska vi ha spa-dag. Bada och ha hårinpackning samt ansiktsmask och äta mat senare på dagen. På kvällen ska vi nämligen till Kajza och Pontus på inflyttningsfest, Catricia kommer kanske också dit :) så det ska bli en skön helg. Jag tänker dock inte dricka så mkt, känner inte riktigt för att tok-festa just nu. Det blir flera helger sen i otober som är fyllda av fest, vilket kommer bli drygt om man ska dricka sig asfull varje gång :P

Jag och Jossan ska se på filmen Gatsby =) jag ska också ta med mig nånting som jag kan äta och kanske lite godis. Jag slutar redan ett imorgon, så då hinner jag fixa med packning och handla lite :) Jag ska ha den där outfiten på lördag (mittersta bilden). Har inte haft den toppen och kjolen tillsammans förut så det ska bli kul att se hur det kommer se ut ihop :)

Idag har jag mått lite sådär, min kropp reagerar på höskylan som har kommit, höll verkligen på att frysa ihjäl när jag skulle hem igår kväll... usch. En sak som är bra med hösten iaf är satsumas/mandariner/clementiner. Det är min favoritfrukt och det är mkt c-vitamin i de, vilket man behöver extra mkt när det är mörkt och kallt.
Jag köpte fler satsumas idag, Ica har satsumas för 15 kr/kg :) det är lagomt pris tycker jag. (ibland kostar de 25 kr /kg.. dyyrt :S)

Jag har även köpt det där rostbrödet som heter "stoform" vilkt är ett vääldigt ironiskt namn eftersom den inte är stor i formen, utan tvärtom XD hahaha! De är hälften så små som fiberrost som jag också köper, men idag var jag sugen på vitt bröd och jag tycker dessa har bättre storlek när man ska göra toast :)
 
  Snart kommer Patrick och Simon och då ska vi flytta på alla saker och få in Simons grejjer i hans rum... så jag kommer bli trött ikväll... hoppas jag orkar laga mat :P

Hoppas ni har haft en bra torsdag :)
Kramar från Knoois